ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συγχαρητήρια Επιστολή του Προέδρου κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα προς το νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κο Χρήστο Μπούρα
28/07/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Αγαπητέ κ.Μπούρα,

Με την παρούσα σας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα μας αλλά και εμού προσωπικώς, για την επιτυχή εκλογή σας στην θέση του Πρυτάνεως, του Πανεπιστημίου μας.

Όπως γνωρίζετε το Επιμελητήριο Αχαΐας, με την διπλή του ιδιότητα, αυτής του θεσμικού συμβούλου της πολιτείας και του εκπροσώπου του συνόλου του Επιχειρηματικού κόσμου σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, έχει μια σταθερή και στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιό μας. Καρπός αυτή της συνεργασίας, είναι η διοργάνωση της «έκθεσης καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας PATRASIQ» που έχει σαν αφετηρία το 2012 με πρωτοβουλία των δύο φορέων μας.

Εκτός αυτού, η συνεργασία μας έχει διευρυνθεί με την από κοινού υλοποίηση Ευρωπαϊκών αλλά και Εθνικών προγραμμάτων, που στοχεύουν στην στήριξη κα ανάδειξη της καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα και όχι μόνο

Στα πλαίσια αυτά, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας όπως και των συνεργατών σας Αντιπρυτάνεων και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας.

 Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

 

Πλάτων Μαρλαφέκας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή