ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ 2η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ
14/07/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

pelopexpo1_F10812.jpg

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO
27 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2017

Όλη η Πελοπόννησος μια Έκθεση!

Η Αργολίδα υποδέχεται τη δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ετοιμαζόμαστε το 2017 για μια ακόμη επιτυχημένη και μεγάλη διοργάνωση, όπου στόχος μας είναι η καθιέρωση του θεσμού και η ανάδειξη της Έκθεσης ως μια διοργάνωση ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2017 στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα εκεί όπου ορίζουμε το ραντεβού μας με τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ανακοινώνει στα μέλη του ότι μετά από την πολύ επιτυχημένη έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ, η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά με τη σύμπραξη όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου το 2016 στην Αρκαδία, φέτος διοργανώνεται η δεύτερη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ, η οποία θα διαρκέσει από τις  27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2017 σε εκθεσιακό χώρο 8500 τμ στο Άργος.

 

Η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 2016 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες και 260 εκθέτες έδωσαν «ψήφο» εμπιστοσύνης στην πρώτη έκθεση της Πελοποννήσου.  Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκαν περίπου 400 b2b επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ είκοσι ενός εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων από την Αυστρία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Σουηδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία κ.α. με επιχειρηματίες της Πελοποννήσου. Οι παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξένησε η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 2016 τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου που τις παρακολούθησε. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ήταν χορηγοί επικοινωνίας μετέδιδαν συνεχώς ότι γινόταν κατά την διάρκεια της έκθεσης. Από την πρώτη μέρα η έκθεση ήταν live streaming σε τηλεοπτικά κανάλια, social media και στο website της Έκθεσης.

 

Ενδεικτικά οι τομείς της έκθεσης και φέτος θα είναι η γεωργία, τα τρόφιμα -ποτά ο οικιακός και επαγγελματικός εξοπλισμός, το αυτοκίνητο –ποδήλατο-μοτοσυκλέτα, η ενέργεια, τα ΜΜΕ.

Πρόκειται για μία έκθεση διεθνούς επιπέδου με χαμηλό κόστος η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο των Ελλήνων όσο και ξένων επισκεπτών και αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και επισκεψιμότητα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις για τις οποίες πρέπει να συμπληρωθεί η αντίστοιχη επισυναπτόμενη φόρμα.

 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στηρίζει την εν λόγω έκθεση με στόχο την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της  Πελοποννήσου και καλεί τα μέλη να συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να δείτε το συνημμένο έντυπο και να επικοινωνήσετε με τη κα Νόρα Νικολοπούλου στο  τηλ. 2610 277 779 εσωτ. 11.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
FORMAB2BSYNANTISEON-EXPO2017-ARGOLIDA_F7827.pdf
PelopExpoA4_print(3)_F7742.pdf