ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο «Brain Function Assessment in Learning (BFAL 2017)» 24-25 Σεπτεμβρίου 2017, Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
14/09/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο «BrainFunctionAssessmentinLearning (BFAL 2017)»

 

24-25 Σεπτεμβρίου 2017,  Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

 

Διοργανώνεται στην Πάτρα το πρώτο διεθνές διεπιστημονικό Συνέδριο «BFAL 2017-BrainFunctionAssessmentinLearning» υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, Καναδά. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2017. Αποτελεί πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Ευφυών Συστημάτων (IIS-InstituteofIntelligentSystems: http://iis-international.org/).

Το Συνέδριο έχει το πρωτότυπο θέμα: «Αξιολόγησητης Εγκεφαλικής Λειτουργίας κατά τη Διαδικασία της Μάθησης». Θα παρουσιαστούν πρόσφατα, καινοτόμα επιστημονικά ευρήματα από τη συνεργασία των Νευροεπιστημών, της Νευρομηχανικής και των Παιδαγωγικών Επιστημών, και γενικότερα των επιστημών της Πληροφορικής, της Ιατρικής και της Ψυχολογίας, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στους μηχανισμούς με τους οποίους αποκτάται η γνώση (πλαστικότητα εγκεφάλου) καθώς και στις νέες μεθόδους μελέτης τους. Μακροπρόθεσμα αυτές οι γνώσεις αναμένεται να οδηγήσουν σε καλύτερες εκπαιδευτικές τεχνικές και στην ανάπτυξη αυτοεκπαιδευόμενων ευφυών μηχανών.

Πρόεδροι του Συνεδρίου είναι οι ομότιμοι καθηγητές ClaudeFrasson του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ και  Γιώργος Κ. Κωστόπουλος του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Συνέδριο θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Τη συνολική οργάνωση του Συνεδρίου έχει αναλάβει η ΝΕΟΑΝΑΛΥΣΙΣ (www.neoanalysis.eu).

Έχουν προβλεφθεί ειδικές χαμηλές τιμές εγγραφής για τους φοιτητές, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο BFAL 2017 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:http://bfal2017.iis-international.org/

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή