ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Η Εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου συνεχίζει την προετοιμασία των Επιμελητηριακών Εκλογών που θα γίνουν στις 9,10 και 11 Δεκεμβρίου 2017. Υπενθυμίζει στους υποψηφίους ότι την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων
03/11/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η Εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου συνεχίζει την προετοιμασία των Επιμελητηριακών Εκλογών που θα γίνουν στις 9,10 και 11 Δεκεμβρίου 2017. Υπενθυμίζει στους υποψηφίους ότι την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων και συγκεκριμένα :

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας κατατίθενται κατά συνδυασμό, στο κατάστημα του Επιμελητηρίου στην Πάτρα (Μιχαλακοπούλου 58) από τον επικεφαλής αυτού, στο πρωτόκολλο της Εκλογικής Επιτροπής το αργότερο μέχρι την 8η Νοεμβρίου 2017 και κατά τις εργάσιμες ώρες, (7:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.). Ειδικά για την τελευταία ημέρα της προθεσμίας (8/11/2017 ημέρα Τετάρτη) θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μέχρι τις 5:00 μ.μ. οπότε θα κλείσει η είσοδος του κτιρίου και δεν θα επιτραπεί η είσοδος για υποβολή υποψηφιότητας σε όποιον προσέλθει στη συνέχεια, ενώ όσοι έχουν ήδη παρουσιαστεί πριν τις 5:00 μ.μ. και ευρίσκονται εντός του κτιρίου θα υποβάλλουν κανονικά τις υποψηφιότητες τους.
Οι υποψηφιότητες που για οποιοδήποτε λόγο κατατίθενται μετά την ανωτέρω ημερομηνία απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή