ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επιστολή του Προέδρου του ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΟΥ κ. ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ πρός ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη δυνατότητα να εξυπηρετείται και το Αίγιο με μια στάση σε όλα τα δρομολόγια των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
13/04/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξυπηρετεί με Λεωφορεία τους επιβάτες της από Πάτρα ώστε να χρησιμοποιούν τον προαστιακό σιδηρόδρομο των Αθηνών από το Σταθμό του Κιάτου.

Διαπιστώνουμε ότι γίνονται 10 δρομολόγια Λεωφορείων ημερησίως. Από αυτά 3 κάνουν ενδιάμεση στάση στο Διακοπτό για την ανταπόκριση του Οδοντωτού.

Θέλουμε να εξετάσετε τη δυνατότητα να εξυπηρετείται και το Αίγιο με μια στάση σε όλα τα δρομολόγια.  Η πόλη του Αιγίου και η Αιγιάλεια γενικότερα είναι πολύ σημαντικός προορισμός, εκτιμώντας με βάση τα στοιχεία που διαθέτουμε ότι περιλαμβάνουν το 1/5 των επιχειρήσεων της Αχαΐας, με ζωηρή οικονομική και ιδιαίτερα  αυξημένη την τουριστική δραστηριότητα.

Πιστεύουμε ότι η εξυπηρέτηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της πόλης του Αιγίου, θα ήταν προς όφελος όλων, χωρίς να απαιτηθεί επένδυση εκ μέρους σας. Επιπλέον θα δημιουργούσε ξανά τη σχέση και την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού προς τον σιδηρόδρομο. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Πλάτων Μαρλαφέκας

 

ανοίξτε τα επισυναπτόμενα!

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
8285-18-T9-MinasOdontotou-AllilografiameEpimelitirioAchaias1_F10759.pdf
8285-18-T9-diakopto-kalavrytaDROMOLOGIA2018_F10830.pdf