ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιάννη Πλακιωτάκη.
23/08/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης του Επιμελητηρίου με Υπουργούς και στελέχη της νέας Κυβέρνησης με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις προτάσεις του φορέα για την Αχαΐα.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019. Στην αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Αριστείδης Τηλιγάδας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λεωνίδας Σπυρόπουλος.

Στον κ. Πλακιωτάκη έγινε παρουσίαση των θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου, που θέτει σε προτεραιότητα η διοίκηση του Επιμελητηρίου, όπως η ταχεία υλοποίηση του νέου εμπορικού λιμένα και η δημιουργία Μαρίνας για μεσαία και μεγάλα τουριστικά σκάφη (MegaYachts).

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα του φυσικού αερίου, της σιδηροδρομικής σύνδεσης με το νέο λιμάνι κ.ά. Συμφωνήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να γίνει νέα συνάντηση σύντομα.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας διαβεβαίωσε τον κ. Πλακιωτάκη πως οι δυνάμεις του τίθενται στην διάθεση του Υπουργείου και στην κοινή προσπάθεια για τα έργα που θα προσδώσουν θετικό αναπτυξιακό πρόσημο  στην περιοχή και θα αυξήσουν την επιχειρηματικότητα και τις θέσεις εργασίας.

Τέλος, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα συνεχίσει τις επαφές με Υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη, ώστε να ενημερωθούν για όλες τις σημαντικές διεκδικήσεις και αιτήματα της Αχαΐας.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή