ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PIT STOP
29/11/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PIT STOP

SMART OF CITY OFPATRAS: Κατασκευές και καινοτομίες

Το Επιμελητήριο Αχαΐας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου PITSTOP «Innovation Pathways for Urban development – Διαδρομές καινοτομίας για την αστική ανάπτυξη» του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Interreg Greece - Italy 2014-2020, με στόχο την υποστήριξη και προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.

Μέσω του έργου, θα δημιουργηθούν νέες θερμοκοιτίδες - χώροι υψηλής τεχνολογίας (PIT STOP LABS) για την υποστήριξη πιλοτικών start-up σχεδίων, τα οποία θα είναι ικανά δώσουν λύσεις στα υπάρχοντα τεχνολογικά προβλήματα και προσκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος και στην υλοποίηση δράσεων έξυπνης πόλης για την περιοχή της Πάτρας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προκλήσεις/προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αυτός στην ενσωμάτωση καινοτομιών και τεχνολογιών για την κατασκευή έξυπνων υποδομών, για τις μελλοντικές δράσεις του προγράμματος καθώς και για τον δημόσιο διαγωνισμό ευφυών επιχειρηματικών ιδεών που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα το πλαίσιο του έργου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους με καινοτόμες ιδέες, startups και υφιστάμενες επιχειρήσεις των κλάδων ΤΠΕ και κατασκευών, στην επιστημονική κοινότητα, σε δημόσιους φορείς, καθώς και στο ευρύ κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 στον Πολυχώρο «Συνδετήρας», Αλ. Υψηλάντου 146.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και την εκδήλωση: Επιμελητήριο Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα / Τηλ. 2610. 241 244.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PIT_STOP_Agenda_patra_F11939.pdf
PIT_STOP_prosklisi_patra_F12014.pdf