ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SMART CITY OF PATRAS: Καινοτομία στις κατασκευές
21/01/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SMART CITY OF PATRAS:

Καινοτομία στις κατασκευές

 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Διαγωνισμού Ιδεών που πρόκειται να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου PITSTOP «Innovation Pathways for Urban development – Διαδρομές καινοτομίας για την αστική ανάπτυξη» του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Interreg Greece - Italy 2014-2020, με στόχο την υποστήριξη και προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.

Μέσω του έργου, θα δημιουργηθούν νέες θερμοκοιτίδες - χώροι υψηλής τεχνολογίας (PIT STOP LABS) για την υποστήριξη πιλοτικών start-up σχεδίων, τα οποία θα είναι ικανά δώσουν λύσεις στα υπάρχοντα τεχνολογικά προβλήματα και προσκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος και στην υλοποίηση δράσεων έξυπνης πόλης για την περιοχή της Πάτρας.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τους όρους του διαγωνισμού καινοτόμων ιδεών αλλά και τις προκλήσεις/προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος στην ενσωμάτωση καινοτομιών και τεχνολογιών για την κατασκευή έξυπνων υποδομών τις οποίες θα κληθούν να επιλύσουν με τις ιδέες τους.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους με καινοτόμες ιδέες, startups και υφιστάμενες επιχειρήσεις των κλάδων ΤΠΕ και κατασκευών, στην επιστημονική κοινότητα, σε δημόσιους φορείς, καθώς και στο ευρύ κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/01/2020 στις 18:00 στο ειδικά διαμορφωμένο PITSTOPLABστον 2ο όροφο του κτιρίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και την εκδήλωση: Επιμελητήριο Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα / Τηλ. 2610. 241 244.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PITSTOP-AnoichtiProsklisiSymmetochis_F16982.pdf
PIT_STOP_Agenda_patra_F17096.pdf
PIT_STOP_WP4_Prosklisi_F17145.pdf