ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ FOOD EXPO 2020
07/04/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ FOOD EXPO 2020


Η Ελληνική Κυβέρνηση -λόγω της πανδημίας COVID-19- αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των εταιρειών οργάνωσης εκθέσεων, καθώς και των Εκθεσιακών και Συνεδριακών χώρων. Παράλληλα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού είναι ήδη σε ισχύ μια σειρά αυστηρών μέτρων, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς (απαγόρευση μετακινήσεων, κλείσιμο ξενοδοχείων, απαγόρευση ταξιδιών από και προς το εξωτερικό, υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών όλων όσοι εισέρχονται στη χώρα κ.λπ.). 
Με δεδομένο ότι τα παραπάνω μέτρα βαίνουν συνεχώς κλιμακούμενα και η παράτασή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν βέβαιη, καθιστούν αντικειμενικά αδύνατη την προετοιμασία και την επιτυχή διοργάνωση της FOOD EXPO 2020 κατά τις ημερομηνίες 16-18 Μαΐου (μετά τη μεταφορά της από τις αρχικές της ημερομηνίες 7-9 Μαρτίου 2020).
Αφού σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και τη διαχρονική σας στήριξη στη FOOD EXPO, σας διαβεβαιώνουμε ότι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.A. Ευρώπη θα είναι και πάλι κοντά σας από 20 έως 22 Μαρτίου 2021, μέσα στις συνθήκες κοινωνικής και εμπορικής κανονικότητας που όλοι επιθυμούμε.
Κατηγορηματικά δεσμευόμαστε προς όλους τους εκθέτες ότι όλα τα ποσά που έχουν εισπραχθεί και αφορούν τη συμμετοχή τους στη FOOD EXPO 2020 θα επιστραφούν αμέσως μετά την άρση αναστολής λειτουργίας της εταιρείας μας.

Σημείωση 1:
Τα προς επιστροφή ποσά αφορούν είτε μετρητά είτε επιταγές λήξεως μετά την 1/4/2020, οι οποίες δεν θα κατατεθούν προς είσπραξη στην Τράπεζα και θα σας επιστραφούν αυτούσιες

Σημείωση 2:
Για τους εκθέτες που θα επιβεβαιώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στη FOOD EXPO 2021 θα διατηρηθεί ακριβώς το ίδιο περίπτερο με εκείνο που είχαν στην ακυρωθείσα έκθεση, έτσι ώστε να αποφύγουν επιπλέον έξοδα σχεδιασμού και κατασκευής του περιπτέρου τους.
 
 
Για τη FORUM AE
 
Nίκος Χουδαλάκης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή