ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ένας πλήρης οδηγός με αναλυτικές πληροφορίες online για τους μεταφορείς που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη ανά πάσα ώρα και στιγμή.
09/04/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Ένας πλήρης οδηγός με αναλυτικές πληροφορίες online για τους μεταφορείς που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 

Με αφορμή την έμπρακτη ευαισθητοποίηση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας και προέδρου του ΣΕΑΔΕ) κ. Φωκίωνα Ζαϊμη, αναφορικά με το ιδιαίτερα καίριο σε αυτό το χρονικό διάστημα θέμα των διεθνών μεταφορών, το  μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΣΕΑΔΕ,  κ. Γιώργος Τελώνης τον ενημέρωσε για ένα πολύτιμο διαδικτυακό εργαλείο, που είναι OnLine και επικαιροποιείται συνεχώς, και το οποίο παρέχει πλήρεις πληροφορίες και οδηγίες στους μεταφορείς ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα το πρόγραμμά τους σε μια περίοδο όπου τα μέτρα αλλάζουν με μεγάλη συχνότητα λόγω της μάχης για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19. 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τελώνη, στον ιστό τόπο  https://covid-19.sixfold.com υπάρχει, σε μόνιμη και διαρκώς επικαιροποιημένη ανάλογα με τα γεγονότα βάση, ένας πλήρης οδηγός με αναλυτικές πληροφορίες online για τους μεταφορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή. (Επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία  στιγμιότυπο)  Είναι ένα πραγματικά πολύτιμο εργαλείο, που συνδυάζει ενημέρωση και κανόνες ασφάλειας, ώστε κάθε Εταιρία και κάθε επαγγελματίας να μπορούν να προγραμματίσουν τα δρομολόγια τους και να γνωρίζουν πού και πώς μπορούν να κινηθούν.

 

 

χαρακτηριστικό screenshot από  το  εργαλείο .

xartis-metaforeon_F21996.jpg

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή