ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δύο εικοσιτετράωρα γεμάτα μουσική και …εικόνα, έχει ετοιμάσει και παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για τον εορτασμό της «Ημέρας Ευρωπαϊκής Μουσικής».
19/06/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Δύο εικοσιτετράωρα γεμάτα μουσική και …εικόνα, έχει  ετοιμάσει και παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για τον εορτασμό της «Ημέρας Ευρωπαϊκής Μουσικής».

Πλατείες , γειτονιές, το ιστορικό κέντρο, Δημοτικές πλαζ , παραλίες  και υπαίθριοι χώροι  του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», θα φιλοξενήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο  20 και 21 Ιουνίου, μουσικά σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Παράλληλα , η προγραμματισμένη προβολή του Δημοτικού Κινηματογράφου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, στο χώρο της Δημοτικής πλαζ (9.30 μ.μ.), είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής . Πρόκειται για  της προβολή της ταινίας Μιούζικαλ « MariabyCallas – Η Μαρία Κάλλας Εξομολογείται».

Οι εκδηλώσεις του διημέρου θα μεταδοθούν απευθείας μέσω του καναλιού που έχει ο  Πολιτιστικός Οργανισμός στο youtube στη διεύθυνση  https://www.youtube.com/channel/UCd0W_JBING6YAQR5M4c70kA/

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6/2020

*Κουιντέτο Δημοτικού Ωδείου – Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» (ώρα 11.30)

*Η Δημοτική Μπάντα στο κέντρο της πόλης (ώρα 10.30 π.μ.)

*Συναυλία Ορχήστρας Παραδοσιακών Οργάνων - Πλατεία Υψηλών Αλωνίων (ώρα 8.30 μ.μ.)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6/2020

*Δημοτική Μπάντα -  Η Μπάντα του Δήμου Πατρέων θα καλύψει με μουσική τις παραλίες της πόλης (ώρα 10.30 π.μ.)

*Συναυλία Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης»,  στα δυο νοσοκομεία της πόλης (ΠΠΝΠ ώρα 10.30 π.μ. και «Αγ. Ανδρέας» ώρα 12.00 μεσημέρι.

*Δημοτική Πλαζ – Προβολή της ταινίας Μιούζικαλ , «Maria by Callas: Η Μαρία Κάλλας Εξομολογείται» (ώρα 09.30 μ.μ.)

*Ορχήστρα Χορευτικού Δήμου Πατρέων – Εργατικό Συγκρότημα Εγλυκάδας Περιβόλας (ώρα 8.30 μ.μ.)

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία του κοινού και του προσωπικού και η τήρηση τους θα ελέγχεται συνεχώς.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή