ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ, προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. ΠΙΤΣΙΛΗ...σχετικά με παράταση της προθεσμίας για την αντικατάσταση η αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών και ΑΔΗΜΕ (φορολογικοί εκτυπωτές).
17/07/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Πάτρα, 17 Ιουλίου 2020

 

                                                                                    Αριθ. Πρωτ.: 529

 

                                                                                    Κύριο            

                                                                                    Γεώργιο Πιτσιλή

ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Καραγεώργη Σερβίας 10

ΑΘΗΝΑ

 

 

κ. Διοικητά,

 

Με την παρούσα αναφερόμαστε και πάλι στην προθεσμία που έχετε ορίσει για την αντικατάσταση η αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών και ΑΔΗΜΕ (φορολογικοί εκτυπωτές),  που είναι η 31η  Ιουλίου 2020.

 

Σας είναι γνωστό πως μετά το μεγάλο σε διάρκεια κλείσιμο των καταστημάτων και την εν συνεχεία ραγδαία πτώση του τζίρου τους, οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δαπάνες.

 

Κατόπιν αυτών, έχουμε δεχθεί αιτήματα από μέλη μας και Εμπορικούς Συλλόγους, για επιπλέον παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας.

 

Λαμβάνοντας δε και την άποψη της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελ/σου και Δυτικής Ελλάδος, στα πλαίσια της συνεργασίας μας, σας υποβάλουμε αίτημα για περαιτέρω παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας και αν αυτό είναι δυνατόν μέχρι τέλος του έτους.

 

Στα πλαίσια αυτά δε, με δεδομένο ότι υπάρχει υποχρεωτικότητα όσον αφορά την αντικατάσταση ή αναβάθμιση, παρακαλούμε να εξετάσετε την δυνατότητα επιδότησης αυτών.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

 

Πλάτων Μαρλαφέκας

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή