ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση προσφοράς θέσεων Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. από Εργοδότες Ιδιωτικού Τομέα
10/09/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Καλούμε τους ιδιωτικούς φορείς να στηρίξουν για άλλη μια χρονιά το θεσμό της μαθητείας, επενδύοντας στην αξιοποίηση και στη βελτίωση των δεξιοτήτων των ανθρώπων που επέλεξαν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση ως εκπαιδευτική διαδρομή για την αποτελεσματική τους ένταξη στην αγορά εργασίας.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί-προωθηθεί το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα πρόσκλησης-ενημέρωσης στα παραρτήματα - συλλόγους - μέλη σας της Δυτικής Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανία- Αχαΐα- Ηλεία) με κάθε πρόσφορο τρόπο επικοινωνίας.

Σας αποστέλλεται η ιστοσελίδα και το συνημμένο έγγραφο με το Ενημερωτικό Σημείωμα και τις Οδηγίες καταχώρισης για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα της ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑΛ.

 

http://pdede.sch.gr/2020/09/02/enimerotiko-simeioma-vimata-katachorisis-theseon-gia-idiotes-ergodotes-mathiteias-epa-l-2020-2021/

 

Η καταχώριση των θέσεων μαθητείας από τους εργοδότες- ιδιωτικούς φορείς καλό είναι να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/9/2020 και παρακαλείσθε να γνωστοποιηθεί προς τους ενδιαφερόμενους.

 

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε επίσης, ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με την Μαθητεία ΕΠΑΛ από την ιστοσελίδα της Π.Δ.Π.Δ.Ε. Δυτ. Ελλάδας (Ανακοινώσεις-Μαθητεία ΕΠΑΛ): http://pdede.sch.gr/category/anakoinoseis/epaggelamtiki_ekp/mathiteia/ και την ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ:

https://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/mathiteia

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

 

 

 

Με εκτίμηση

Δίπλας Κωνσταντίνος

Μαθητεία ΕΠΑ.Λ. & Μ.Ν.Α.Ε. Τηλ: 2610362429

 

Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ENIMEROTIKO_SIMEIOMA_GIA_IDIOTES_PERIODOU-2020-2021-1_F6268.pdf