ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τις Νέες Τεχνολογίες και την Καινοτομία στην Μπλε Οικονομία, μέσω του έργου FUTURE 4.0
24/09/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

           adrion-interreg_F30736.jpg                                                EPIMELITIRIO-ACHAIAS2_F19512.jpg

 

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για  τις Νέες Τεχνολογίες και την Καινοτομία στην Μπλε Οικονομία, μέσω του έργου FUTURE 4.0

Το δωρεάν online σεμινάριο που διοργανώνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg Adrion FUTURE 4.0, από το Επιμελητήριο Αχαΐας εταίρο του έργου, έχει κύριο στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται άμεσα και έμμεσα με την Μπλε Οικονομία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Σημαντική σημείωση: - το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπροσώπους και/ή υπαλλήλους εταιρειών που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στην θαλάσσια οικονομία.

 

Στις 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου θα μπορέσουν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες να παρακολουθήσουν το online σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας WEBEX, από τις 17:00 έως και τις 21:00.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της ναυτιλίας, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και των συστημάτων που βασίζονται στο Cloud καθώς και τα Big Data.

Η αντιμετώπιση των προκλήσεων του νέου σημαντικού μετασχηματισμού της μεταποιητικής βιομηχανίας, της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης και της νέας ψηφιακής εποχής είναι η πρώτη προτεραιότητα του προγράμματος. Αυτή η στρατηγική είναι που μπορεί να δώσει στις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου το συγκριτικό πλεονέκτημα και να τις οδηγήσει στην βιώσιμη ανάπτυξη. Με τις αλλαγές να συμβαίνουν σε τέτοιο ραγδαίο ρυθμό, η λύση είναι η δια βίου εκπαίδευση με εύκολους και προσβάσιμους τρόπους.

 

Ο κύριος στόχος του έργου FUTURE 4.0 είναι να σχεδιάσει μια κοινή στρατηγική για την καινοτομία της προσέγγισης των επιχειρήσεων στον τομέα της κατάρτισης μέσω της δημιουργίας μιας ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας που θα παρέχει κατάρτιση εναρμονισμένη με τη σημερινή ψηφιακή εποχή (Smart Learning Model).

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το link https://forms.gle/t7b3zyNtvdeBfdRaA

 

Περισσότερα για το πρόγραμμα FUTURE 4.0 μπορείτε να βρείτε εδώ https://future4.adrioninterreg.eu/] .

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή