ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Οι κάτωθι φορείς έχουν ταχθεί υπέρ της επιλογής της Πάτρας ως πόλης πιλότου για την εφαρμογή του δικτύου 5ης γενιάς (5G) από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.
05/06/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Οι κάτωθι φορείς έχουν ταχθεί υπέρ της επιλογής της Πάτρας ως πόλης πιλότου για την εφαρμογή του δικτύου 5ης γενιάς (5G) από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Κυβέρνηση απάντησε στις επισημάνσεις του κ. Δημάρχου Πατρέων σχετικά με την πιλοτική εφαρμογή του δικτύου στην πόλη των Πατρών.

Επειδή υπάρχει διάχυτη ανησυχία ότι το έργο μπορεί να χαθεί με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και γενικότερα την ανάπτυξη της πόλης και του Νομού, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στον Δήμαρχο κ. Πελετίδη  να διαβουλευθεί άμεσα με τους παραγωγικούς Φορείς της πόλης και το Δημοτικό Συμβούλιο και να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου για να μη μετρήσει η πόλη άλλη μία χαμένη ευκαιρία.

Η υλοποίηση του προγράμματος του δικτύου 5G θα φέρει αναπτυξιακές προοπτικές, αύξηση των επενδύσεων στην περιοχή μας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρέπει όλοι να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

1.       ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

2.       ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΕΡΙΦ. ΤΜΗΜΑ ΒΟΡΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

3.       ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

4.       ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

5.       ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

6.       ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

7.       ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΤΡΩΝ

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή