ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας, διοργανώνουν «Θεματική Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για τα φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών των σημαντικών προϊόντων για την ελληνική οικονομία.
02/07/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας, διοργανώνουν

«Θεματική Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για τα φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών των σημαντικών προϊόντων για την ελληνική οικονομία. 

kalintika_F18531.jpg

Η «Θεματική Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών»

θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στις 11:00 π.μ., στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις αγορές φαρμάκων και καλλυντικών σε:

Αίγυπτο από τον κ. Π. Γκάσιο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Γραφείο ΟΕΥ Καΐρου

Ν.Αφρική από τον κ. Α. Μιχαλόπουλο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Γραφείο ΟΕΥ Γιοχάνεσμπουργκ

Αζερμπαϊτζάν από τον κ. Β. Σιταρά, Γραμματέα ΟΕΥ Α΄, Γραφείο ΟΕΥ Μπακού

Ιράν και Κίνα από τον κ. Κ. Δασκαλόπουλο, Γραμματέα ΟΕΥ Α΄, Β5 Διεύθυνση ΥΠΕΞ

Αυστραλία από τον κ. Β. Ωραιόπουλο, Γραμματέα ΟΕΥ Α΄, Β2 Διεύθυνση ΥΠΕΞ


Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα παρουσιαστούν οι αγορές φαρμάκων και καλλυντικών στις εν λόγω χώρες, ενώ στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων (Q&A). Μετά το πέρας της συζήτησης προβλέπεται χρόνος για δικτύωση (networking).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, όπως μας αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής   https://docs.google.com/forms/d/1kaymWKSDm8i5QZO2YTky2oznuykwNW-tmmy3f8aOFFM/viewform?edit_requested=true 

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3382342, 210 3382466,  Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή