ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής του έργου AGROINNOECO
04/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής του έργου AGROINNOECO

 

ΤοΠεριφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδαςδιοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για την παρουσίαση του επικείμενου διαγωνισμούκαινοτομίας του έργου AGROINNOECO, μέσω του οποίου θα αξιολογηθούν και θα αναδειχθούν καινοτόμες ιδέες από ενδιαφερόμενους καινοτόμους στονΑγροδιατροφικό Τομέα. Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

 

* Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, Μεσολόγγι)

*Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00, Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Πλ. Δημοκρατίας 1, Κάτω Αχαΐα)

* Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου & Πλατεία Ηρώων, Πύργος)

 

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Διαγωνισμό αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του έργου http://www.agroinnoeco.euεντός του Νοέμβρη 2018. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα επωφεληθούν μέσα από το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO απολαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής υποστήριξης με εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και δικτύωση. Το πρόγραμμα θα οδηγεί στην κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου για κάθε επιλεχθέντα με σκοπό η καινοτόμος ιδέα να αναπτυχθεί ωςβιώσιμη επιχείρηση και να παρουσιαστεί σε επενδυτικά funds.

 

Κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών ημερίδων θα παρουσιαστεί το έργοAGROINNOECO και οι στόχοι του, το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO καθώς και η διαδικασία και οι όροι συμμετοχής στον επικείμενο διαγωνισμό καινοτομίας. Επίσης θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές – επιτυχημένα παραδείγματα νεοφυών επιχειρήσεων.

 

 

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο: https://bit.ly/2RdXmGO 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://bit.ly/2IDA0qg

 

 

progr_agroiin_progr_F10872.jpg

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή