ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πελοπόννησος 2018 Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος 2018, η οποία πραγματοποιείται στην Κόρινθο μεταξύ 3 και 7 Οκτωβρίου 2018.
05/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Πελοπόννησος 2018

 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος 2018, η οποία πραγματοποιείται στην Κόρινθο μεταξύ 3 και 7 Οκτωβρίου 2018.

 

Πρόκειται για μία έκθεση στην οποία συμμετέχουν όλα τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου στα πλαίσια της προσπάθειας προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου και στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και φορείς. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες σχετικά με την γαστρονομία, τον τουρισμό, παρουσιάσεις οίνων, την επιχειρηματικότητα και χρηματοδοτικά εργαλεία, την εξωστρέφεια και τον ρόλο του EnterpriseGreeceκαι άλλα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη διαφόρων τομέων της οικονομίας.

 2018-10-05pelop18_egkaineia_F20645.jpg

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κος Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Ά αντιπρόεδρος κος Αριστείδης Τηλιγάδας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κύριοι Κώστας Δεληγιάννης και Κάραμπετ Σαάντ και στελέχη του επιμελητηρίου .

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή