ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων σε επίσκεψη που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
19/11/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Θέμα «Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων σε επίσκεψη που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (24.01.2019)»

 Σας γνωρίζουμε ότι η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οργανώνει ενημερωτική επίσκεψη στις κεντρικές υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Στην επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 24.01.2019 θα συμμετέχουν, κατόπιν σχετικής αξιολόγησης, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της καινοτομίας. Η θεματική αυτή αποστολή αποτελεί μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις από Ευρωπαίους αξιωματούχους στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τις Ευρωπαϊκές δράσεις για την καινοτομία, την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά προγράμματα, το πρόγραμμα ERASMUS για νέους επιχειρηματίες, την πρόσβαση στις αγορές της Ε.Ε. και τρίτες χώρες, το πρόγραμμα Horizon 2020 κλπ., καθώς επίσης και να διεξάγουν χρήσιμες και διαδραστικές συζητήσεις. Βασική προϋπόθεση αποτελεί αφενός η συμμετοχή για πρώτη φορά σε τέτοια ενημερωτική επίσκεψη και αφετέρου η γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλύπτει απευθείας τη διαμονή στο ξενοδοχείο (23- 24.01.2019) και το γεύμα στις 24.01.2019. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλυφθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα για κάθε εταιρεία πρέπει να αποσταλούν (με λατινικούς χαρακτήρες στο email: vassapost@uhc.gr), τα κάτωθι:

Representative’s Family Name / First Name (one person per company) Name of company / organisation & profile (website) & Position Mobile phone & E-mail.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΝΟΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 2610 277 779 Η ΣΤΟ MAILvassapost@uhc.gr (ΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 210 3387105)

 

 

Νόρα Νικολοπούλου

Δικηγόρος

LL.M (London, UK) DEA (Grenoble, France)

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια UK

Προισταμένη Τμήματος Τεκμηρίωσης - Ενημέρωσης & Δημ. Σχέσεων

Επιμελητήριο Αχαίας

Μιχαλακοπούλου 58

Πάτρα 26221

τηλ. 2610 277 779 (εσωτ.11)

φαξ. 2610 276519

email: panoreanik@e-a.gr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή