ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Αχαίας έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους Οργανισμούς Enterprise Greece και ΟΑΕΠ (Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων) στην αίθουσα εκδηλώσεων Μιχαλακοπούλου 58, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 5:30.
31/01/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Αχαίας έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους Οργανισμούς EnterpriseGreeceκαι ΟΑΕΠ (Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων) στην αίθουσα εκδηλώσεων Μιχαλακοπούλου 58, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 5:30.

 

Οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα δράσης για την προώθηση των εξαγωγών το 2019 από το  EnterpriseGreece, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece).

 

Επίσης θα υπάρξει παρουσίαση και ενημέρωση από τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων για τον ΟΑΕΠ ως εργαλείο ασφάλισης & χρηματοδότησης για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις και για τη Χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Εξωστρέφεια. 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Νόρα Νικολοπούλου, Επιμελητήριο Αχαίας τηλ. 2610 277 779 (εσωτ.11)

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή