ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΠ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ
07/03/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΠ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, στο πλαίσιο της πολύ καλής του συνεργασίας με το Επιμελητήριο Αχαΐας, επιθυμεί να βρεθεί κοντά στις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πάτρας.

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση της 6ης Φεβρουαρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε μαζί με τον φορέα ΕnterpriseGreece στο Επιμελητήριο Αχαΐας, διαπιστώθηκε η ανάγκη για εξειδικευμένη πληροφόρηση των επιχειρήσεων σχετικά με τα εργαλεία που παρέχει ο Οργανισμός σε ό,τι αφορά την ασφάλιση και τη χρηματοδότηση των εξαγωγικών πιστώσεων.

Ανταποκρινόμενος σε αυτό το αίτημα ο ΟΑΕΠ προτίθεται να στείλει στελέχη του για B2B  συναντήσεις στις εγκαταστάσεις των εταιριών την Τετάρτη 13/3/19 και την Πέμπτη 14/3/19. Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε μια συνάντηση στο χώρο του Επιμελητηρίου την Πέμπτη 14/3.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε κατ' ιδίαν ενημέρωση παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το μήνυμα ώστε να επικοινωνήσουν απ τον Οργανισμό για την ακριβή ώρα του ραντεβού. Τελευταία προθεσμία για εκδήλωση ενδιαφέροντος Τετάρτη 13/3.

Πληροφορίες Επιμελητήριο Αχαΐας,  κα Νόρα Νικολοπούλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Εξαγωγών τηλ. 2610 277 779 (εσωτ 11).

ΟΑΕΠ κος Κώστας Παπαπαναγιώτου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής 6937087074.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή