ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

AGROINNOECO: Εκδήλωση Παρουσίασης Καινοτόμων & Επιχειρηματικών Ιδεών (Pitch Event) και Δικτύωσης (Networking Event)
11/04/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

AGROINNOECO: Εκδήλωση Παρουσίασης Καινοτόμων & Επιχειρηματικών Ιδεών (Pitch Event) και Δικτύωσης (Networking Event)

Διπλή εκδήλωση παρουσίασης ιδεών και δικτύωσης, συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, το  ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , στα πλαίσια του έργου AGROINNOECO, την Κυριακή 14 Απριλίου στον Συνεδριακό χώρο της 6ης Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PATRAS IQ (Πολυχώρος Royal (1ος όροφος), Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα) .

Το έργο AGROINNOECO του Προγράμματος Balkan Mediterranean έχει ως στόχο να αναπτύξει μια μεθοδολογία που θα διευκολύνει τη μεταφορά καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα των συμμετεχουσών περιφερειών μέσω της δημιουργίας μιας διαδικασίας στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει:

1.       Τον προσδιορισμό καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών από νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες.

2.       Την αξιολόγηση των καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών

3.       Την ωρίμανση των επιχειρηματικών ιδεών έως και το στάδιο της επιχειρηματικής προ-επώασης

4.       Την προετοιμασία επιχειρηματικών σχεδίων για την εφαρμογή τους.

Για την προβολή των αποτελεσμάτων του έργου έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να αξιοποιηθεί και ο θεσμός του Patras IQ ως μέσο προβολής και διάδοσης των επιχειρηματικών ιδεών που θα αναδειχθούν από το έργο.

Εκτός από τις επιχειρηματικές ιδέες των ομάδων της Δυτικής Ελλάδας θα παρουσιαστούν και οι αντίστοιχες από επισκέπτες των λοιπών συμμετεχουσών περιοχών. Συγκεκριμένα, θα προσέλθουν αποστολές από τη Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Αλβανία που θα περιλαμβάνουν τους εν’ δυνάμει επιχειρηματίες με τις ιδέες, εκπροσώπους επενδυτών, επιχειρηματίες, φορείς υποστήριξης επιχειρηματικότητας, κλπ. Με αυτό τον τρόπο προσδίδονται και διεθνή χαρακτηριστικά στην 6η Έκθεση Patras IQ.

Η παρουσίαση των ιδεών και η εκδήλωση δικτύωσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στον πολυχώρο Royal (1ος όροφος), Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα.

Η εκδήλωση ξεκινάει 10.00 το πρωί με την παρουσίαση και βράβευση των επιχειρηματικών ιδεών και συνεχίζεται το μεσημέρι στις 15.30 με την εκδήλωση δικτύωσης μεταξύ των νέων επιχειρηματιών και δυνητικών επενδυτών.

Επισυνάπτεται η σχετική Ατζέντα και η Πρόσκληση.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Agenda_GR_AGROINNOECO_PatrasIQ_2019v2_F14550.pdf
Invitation_GR_AGROINNOECO_PatrasIQ_2019v2_F14602.pdf