ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «CULTURE AND SHOPPING» του Επιμελητηρίου Αχαϊας για προσέλκυση τουριστών στην περιοχή μας. Οι χάρτες της πόλης με προτάσεις για επισκέψεις σε αξιοθέατα και για αγορές, διατίθενται σε τέσσερις γλώσσες από ειδικά stands σε πενήντα (50) ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής
19/07/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

·        Συνεχίζεται το πρόγραμμα Culture & Shopping υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας

·        Παρήχθησαν 20.000 χάρτες σε 4 γλώσσες και γίνεται η συνεχής προώθησή τους:

Α) Σε 52 ξενοδοχεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής με ειδικό stand σε όλες τις reception  ώστε να εξυπηρετούνται με χάρτη για τα αξιοθέατα και τις διαφημιζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης.

B) Στους εκδρομείς των οργανωμένων – προγραμματισμένων εκδρομών από τους touroperators: TUIMOUZENIDISAMBOTISPROMOVACANCES με εκτιμούμενες επισκέψεις στην Πάτρα ανά εβδομάδα 200 – 300 άτομα

·        Αλληλεπίδραση: Αξιοσημείωτο είναι ότι από τους τρεις tour operators που έχουν επιλέξει την Πάτρα, την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή ως τουριστικό προορισμό. Έτσι δημιουργείται μια σημαντική αλληλεπίδραση στην τοπική οικονομία. Ο τουρισμός που εξυπηρετείται ακόμα και με το πρόγραμμα “all inclusive”, καταναλώνει προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις δημιουργώντας έτσι μία αύξηση της κατανάλωσης και της ενεργούς ζήτησης της τοπικής οικονομίας.

·        Εφαρμογή WinWin με θετικά αποτελέσματα αλλά και προοπτικές εξέλιξης. Με τις αγορές τους προσφέρονται στους τουρίστες δώρα (τοπικά προϊόντα).

·        Για μια ακόμη φορά η αγορά της Πάτρας για το διάστημα από Ιούνιο έως Οκτώβριο δέχεται τις επισκέψεις των τουριστών μέσα από τη δράση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

 

 

 

culture1_F16453.jpg

 

culture2_F16529.jpg

culture3_F16571.jpg

 

culture4_F16617.jpg

 

culture5_F16708.jpg

culture6_F16770.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή