ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

project 'Fisea - Book your fishing holidays
09/08/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

O Ιωάννης Εμμανουήλ Κοσμαδάκης, έχοντας την ιδέα μιας πλατφόρμας για την ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού πήρε μέρος στο Blue Hackathon 2019, έναν διαγωνισμό που υλοποιήθηκε στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου Blue_Boost (Πρόγραμμα Interreg ADRION) και είχε στόχο την ανάπτυξη πιλοτικών εφαρμογών στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.

Στο διαγωνισμό εξασφάλισε με την ομάδα του την πρώτη θέση και συνέχισε παρακολουθώντας σεμινάρια επιχειρηματικότητας και καινοτομίας ενώ παράλληλα εντάχθηκε στο κύκλο της προ-θερμοκοιτίδας «RE-STARTUP Patras», ένα πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται από το POS4work (POS Coworking Space)

Περιγραφή project:

Το project 'Fisea - Book your fishing holidays' οραματίζεται να εξελιχθεί στην πρώτη πλατφόρμα παροχής ολοκληρωμένων αλιευτικών εκδρομών με στόχο την αύξηση του βιοτικού επιπέδου των αλιέων, καταπολέμηση της υπεραλίευσης και ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού στην Ελλάδα. Μέσω μιας user-friendly διεπαφής (website & mobile application) o τουρίστας έρχεται σε επαφή με πακέτα αλιευτικών εκδρομών, συγκρίνει και επιλέγει τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν (αλιευτική εκδρομή, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο, εστιατόρια) εύκολα και με πλήρη διαφάνεια αφού έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει το ιστορικό και τις αξιολογήσεις του αλιέα (οι οποίες ακολουθούν πολιτική μηδενικής ανοχής στις ψευδείς κριτικές με την χρήση της τεχνολογίας blockchain που επιτρέπει την αποθήκευση διαπιστευτηρίων επικύρωσης αρχείων και αρχείων χρονικής σήμανσης) όσον αφορά προηγούμενες αλιευτικές εκδρομές στην περιοχή που τον ενδιαφέρει. Γαστρονομικές συνταγές, προτάσεις για δραστηριότητες στην εκάστοτε περιοχή οι οποίες θα έχουν επιλεγεί προσεκτικά από την ομάδα της fisea και θα βασίζονται σε τοπικούς τουριστικούς οδηγούς κλπ. καθώς και αναλυτικές προγνώσεις καιρού έρχονται να συμπληρώσουν την συνολική εμπειρία του τουρίστα.

Το project είναι υποψήφιο στο Youth Citizen Entrepreneurship Competition στην κατηγορία Best Project 2019 και είναι ένας από τους δύο υποψηφίους που εκπροσωπούν την χώρα μας.

Το 
Youth Citizen Entrepreneurship Competition είναι ένας παγκόσμιος διαδικτυακός διαγωνισμός που δίνει τη δυνατότητα στους νέους από όλο τον κόσμο να υποβάλουν τα καινοτόμα έργα τους με κοινωνικό αντίκτυπο με στόχο την αντιμετώπιση των σημαντικότερων κοινωνικών, οικονομικών & περιβαλλοντικών ζητημάτων του πλανήτη.

Οι νικητές θα αναδειχθούν κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας η οποία διεξάγεται μέχρι τις 31/8.

Πως μπορείτε να ψηφίσετε:

Η υποψηφιότητά του Ιωάννη μπορεί να υποστηριχτεί ψηφίζοντας ηλεκτρονικά πατώντας στο σύνδεσμο: https://www.entrepreneurship-campus.org/ideas/24/16780/#vote-container  γράφοντας το email σας, επιβεβαιώνοντας το πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο που θα σας σταλεί σε αυτό ΚΑΙ(!) τέλος πατώντας το κουμπί VOTE NOW! στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή