ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Χριστουγεννιάτικη έκθεση Christmas Spirit Expo | 19-24 Δεκεμβρίου 2021 | Μετρό Σύνταγμα
25/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

«Christmas Spirit Expo 2021» θα πραγματοποιηθείαπό 19έως 24Δεκεμβρίου 2021 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων τουσταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εκμεταλλευτεί την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Συντάγματος, Εθνικός Κήπος, Ερμού, Κολωνάκι) και να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό που διακινείται με το Μετρό για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του, με σκοπό την πώληση προϊόντων από τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν.

Είναιγεγονός ότι μετά απόσχεδόν δυο χρόνια πανδημίας,όλοιαισιοδοξούμε ότι σταδιακά θα επανέλθουμε στις αγοραστικές μας συνήθειες και αδημονούμε να έχουμε χαρούμενες γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που σε μεγάλο βαθμό στερηθήκαμε πέρσι.

Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων βρίσκεται στην καρδιά τηςΑθήνας,μέσα στον πιοκεντρικόσταθμό τουΜετρό, με τοοποίο θαπροσέλθουνόλοι (μιας και δενυπάρχειδυνατότηταστάθμευσης) στοκέντρο τηςΑθήναςγια τις εορταστικέςεκδηλώσεις του Δήμου,αλλά και για τις απαραίτητεςαγορές τους.

Τιμή Τετραγωνικού Μέτρου για τιςέξι (6)μέρες: 220€ προ ΦΠΑ.

Διευκρινήσεις για τηδιοργάνωση:

·      Σύμφωνα με την ΚΥΑ πουισχύεισήμερα 23/11/2021, τη διοργάνωση μπορούν να επισκεφθούν μόνο εμβολιασμένοι & νοσήσαντες.

·      Οι εκθέτες μπορούν να εργάζονται στα περίπτερα και με rapid ή μοριακό test 48ωρών.

·      Το ωράριο λειτουργίας τηςέ κθεσης θα είναι 10:00 με 21:00

·      Ελάχιστος χώρος: 6 τετραγωνικά (2 μέτρα πρόσοψη x 3 μέτρα βάθος)

·      Τα βάθη τωνπεριπτέρων δεν μπορούν να τροποποιηθούν (3 μέτρα)

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9245577 ή στοinfo@verticom.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή