ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

3η έκθεση τουριστικών προορισμών και διακοπών, Greek Travel Show Athens, η οποία θα διοργανωθεί 12-14 Απριλίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi
26/02/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Ξεκινώντας τις προετοιμασίες για την σεζόν Πάσχα – Καλοκαίρι 2019, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την 3η έκθεση τουριστικών προορισμών και διακοπών, Greek Travel Show Athens, η οποία θα διοργανωθεί 12-14 Απριλίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

 

H έκθεση Greek Travel Show θα προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας νέες ιδέες και ειδικές προσφορέςκαι ταξιδιωτικά πακέτα στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις επόμενες διακοπές τους.

Η συμμετοχή τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπως επίσης Περιφερειών και Δήμων, θα δώσουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επισκέπτες φέρνοντάς τους σε επαφή, μέσα από σχετικές δραστηριότητες και προϊόντα, με την εμπειρία της ελληνικής φύσης.

Φέτος θα λειτουργήσει παράλληλα το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ , φυσικής υγείας, ολιστικής ιατρικής, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και άσκησης στη χώρα μας.

 

Οι δύο διοργανώσεις θα συνθέσουν ένα πολυγεγονός εκθεσιακού (Β2Β) και φεστιβαλικού χαρακτήρα (Β2C), που στόχο έχει να αναδείξει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και ευεξίας και για εναλλακτικές και άλλες μορφές τουρισμού μέσα από παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση, θα εμπλουτίσει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια, τα οποία θα συμβάλλουν στην προβολή της διοργάνωσης από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και στην επισκεψιμότητα και την συμμετοχή από το ευρύτερο κοινό.

Σε αυτήν την προσπάθεια προώθησης του εσωτερικού τουρισμού, σας καλούμε να συμμετέχετε με εκθετήριο χώρο στον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα απευθείας και άμεσης πώλησης των υπηρεσιών σας στους χιλιάδες επισκέπτες στης έκθεσης.

 

Μπορείτε να βρείτε:

 

· το ενημερωτικό υλικό https://greektravelshow.helexpo.gr/el/sales_brochure

 

· τιμές και τύπους περιπτέρων https://greektravelshow.helexpo.gr/el/prices

 

· τα έντυπα συμμετοχής https://greektravelshow.helexpo.gr/el/documents

 

· και τις κατόψεις https://greektravelshow.helexpo.gr/el/Ground_Plans

 

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα Μέλη ΣΕΤΕ, ΗΑΤΤΑ και ΓΕΠΟΕΤ δικαιούνται έκπτωση 20% στο ενοίκιο χώρου λόγω της στήριξης των φορέων στις τουριστικές εκθέσεις της Helexpo.

Ειδικές τιμές με έκπτωση στο ενοίκιο χώρου έχουν επίσης οι εκθέτες της Philoxenia 2018 και του 2019 και οι χρυσοί νικητές των Greek Ηospitality Αwards 2019.

 

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις και σας περιμένουμε στην Αθήνα.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή