ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Athens Real Estate Expo: 7 - 9 Ιουνίου η πρώτη Real Estate έκθεση στην Ελλάδα
28/05/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Στην AREXPO, συναντιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών. Στόχος της έκθεσης είναι ηαλληλεπίδραση των εκθετών, των επαγγελματιών και των επισκεπτών, ενώ αποτελείευκαιρία για τους εκθέτες να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση έρχεται να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις σχετικά με την εύρεση επόμενης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, τις συμβουλές στην πώληση ακινήτων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις, τα trends της αγοράς, καθώς και ευκαιρίες επενδύσεων.

Την AREXPO στηρίζουν σημαντικοί φορείς όπως το Αραβοελληνικο επιμελητήριο εμπορίου και αναπτύξεως, το Ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο, το Ελληνοκινεζικό εμπορικό, βιομηχανικό, τουριστικό και ναυτιλιακό επιμελητήριο και το Ελληνοτουρκικό και Ελληνοβουλγαρικό εμπορικό επιμελητήριο.

Το παρών θα δώσουν και το Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών, που αναμφίβολα θα έχουν δυναμική παρουσία με περίπτερο στην AREXPO 2019.

Εσπερίδα για το μέλλον του Real Estate

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο πλαίσιο τον εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Το σήμερα και το αύριο της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα». Μέσα σε 4 ώρες, οι επισκέπτες της AREXPO θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο του Real Estate. Το φαινόμενο της Golden Visa, το μέλλον των τουριστικών ακινήτων, αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες, το digital transformation του Real Estate, τα τελευταία πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά και data από την αγορά, προγράμματα πράσινης ανάπτυξης είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν. Οι ομιλητές θα θέσουν τις βάσεις, αλλά οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων θα διαμορφώσουν τελικά τη συζήτηση. Μια πρώτη ανοιχτή συζήτηση γύρω από τα θέματα του κλάδου με ομιλητές τους πλέον ειδικούς!

Το Real Estate αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, ενεργούς και διαρκώς μεταβαλλόμενους τομείς στην αγορά. Η RM International σε συνεργασία με την ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ έρχονται να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά και την έκδηλη ανάγκη των συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις του τομέα, συγκεντρώνοντας τους επαγγελματίες του κλάδου στην AREXPO.

Η ΑΤΗENS REAL ESTATE EXPO 2019 θα βρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, μέχρι και την Kυριακή 9/6

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

www.arexpo.gr/register

Για περισσότερες πληροφορίες: www.arexpo.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή