ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έκθεση ''FILIATRA Agro Vision 2019''
22/08/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας μας ενημερώνει για την Έκθεση «FILIATRA Agro Vision 2019», που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, το διάστημα 5 με 8 Σεπτεμβρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου και Γυμνασίου Φιλιατρών.

Η έκθεση αυτή σκοπό έχει να αποτελέσει μοναδικό γεγονός για την περιοχή της Τριφυλίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή προϊόντα, μηχανισμούς καλλιέργειας της σύγχρονης γεωργίας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των αγροτών και την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων σε νέες αγορές.   

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και διαλέξεις, με την συνέργεια φορέων της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες θα διεξαχθούν εντός του εκθεσιακού χώρου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και για την παρουσίαση της έκθεσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.agrovision.gr.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στηρίζει εκθεσιακά γεγονότα που αναβαθμίζουν και προβάλλουν τη Μεσσηνία, καθώς στόχος μας παραμένει η συμμετοχή στην προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του τόπου μας και ευελπιστούμε η εν λόγω διοργάνωση να καθιερωθεί και να αποτελέσει  θεσμό για την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή