ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO (13-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019)-Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ-ΒΙ.ΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
26/08/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

 

 

 

Η Πελοπόννησος Expo, συνεχίζει και φέτος δυναμικά με κύριο στόχονα προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων.

 

 

 

Φέτος η Πελοπόννησος Expo πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019,στις άρτια διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

 

 

 

ΗΠελοπόννησος Expoκαθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη την χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων.

 

Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

 

 

 

Στην Πελοπόννησο Expo ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την Πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

 

 

 

Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

 

 

 

Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση Πελοπόννησος Expo η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε.

 

 

 

  • Τρόφιμα – Ποτά

  • Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Δόμηση

  • Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές  Μορφές Ενέργειας

  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική

  • Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά

  • Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

    

   Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr  για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την AlfaExpo (www.alfaexpo.gr)

    

   Ώρες Λειτουργίας:

   Καθημερινές: 16:00- 21:00

   Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή