αρχική σελίδα
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
με ένα click δείτε το
ΛΕΥΚΩΜΑ του ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2015
με ένα click δείτε το
ΛΕΥΚΩΜΑ του ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2014
με ένα click δείτε το 
ΛΕΥΚΩΜΑ του ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΑΔΩΝ ΣΕ BINTEO!
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. σχετικά με την άσκηση δικαιώματος έκπτωσης του ΦΠΑ εισροών από καλόπιστο λήπτη εικονικού ως προς το πρόσωπο του εκδότη τιμολογίου, που έγινε αποδεκτή από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

.(29/07/2016)   περισσότερα »

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ LEMONDE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ SIAL

Το Επιμελητήριο Αχαίας ενημερώνει τα μέλη του ότι με την ευκαιρία της διεθνούς έκθεσης τροφίμων SIAL τον Οκτώβριο 2016 στο Παρίσι, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ειδησεογραφική εφημερίδα της Γαλλίας LE MONDE, προγραμματίζει αφιέρωμα στην Ελλάδα και στις Ελληνικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις.(29/07/2016)   περισσότερα »

7oς Διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» της Εθνικής Τράπεζας

Αθήνα 8 Ιουλίου 2016 Η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει την έναρξη κατάθεσης προτάσεων στον 7o Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», συνεχίζοντας τον επιτυχημένο θεσμό ενθάρρυνσης της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.(28/07/2016)   περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ανέλαβε πρωτοβουλία για την στήριξη με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα των Σύριων προσφύγων που φιλοξενούνται στη Μυρσίνη της Ηλείας.

Την αποστολή επιμελήθηκε η εταιρεία Medfrigo ΑΕ και τη συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτων Μαρλαφέκας και το μέλος του Δ.Σ. Σάαντ Καραμπέτ.(29/07/2016)   περισσότερα »

Το επιμελητήριο Αχαΐας στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τις Πατρινές αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με έμπρακτη οικονομική και ηθική στήριξη, θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητριών μας και τους εύχεται καλή επιτυχία. Στα πλαίσια αυτά επισκέφθηκαν τα γραφεία της Διοίκησης η Νόρα Δράκου και η Σοφία Ρήγα με τον προπονητή της Γιάννη Δαγκόγλου και ευχαρίστησαν για την υποστήριξη. Η Κριστέλ Βουρνά, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της προετοιμασίας της, μας έστειλε το ακόλουθο κείμενο«Θέλω να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Αχαϊας που σ’αυτές τις δύσκολες εποχές αποφάσισε να με υποστηρίξε.....(29/07/2016)   περισσότερα »

«Η ΕΣΕΕ επιβεβαιώνει τη σημασία του 13ου & 14ου μισθού στην εγχώρια αγορά και ζητά την προσαρμογή όλων στη «νέα αρχή Κοινωνικού Διαλόγου» της Ε.Ε.»

.(27/07/2016)   περισσότερα »

Tο Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρωτοβουλία του σχετικά με την μεταφορά τεχνογνωσίας στον Αραβικό κόσμο από τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να έλθουν σε επαφή με τα ενδιαφερόμενα μέλη στις αραβικές χώρες για την υλοποίηση σχετικών έργων

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από πλευράς Ελλήνων επιχειρηματιών, το ‘Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο σας ενημερώνει ότι παρατείνει την ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έως 29 Ιουλίου 2016.(27/07/2016)   περισσότερα »

Πόσες και ποιές δράσεις του ΕΣΠΑ θα προκηρυχθούν έως το τέλος του έτους

Στην πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, τα χρήματα που θα κατευθυνθούν στην οικονομία μέχρι το τέλος του έτους αλλά και στον νέο αναπτυξιακό φορέα, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Capital.gr ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης.(25/07/2016)   περισσότερα »

ΕΚΘΕΣΗ PROWEIN, 19-21.03.2017 DUESSELDORF

PROWEIN, 19-21.03.2017 International Trade Fair For Wines and Spirits DUESSELDORF(19/07/2016)   περισσότερα »

«Δράσεις με σκοπό τη χάραξη στρατηγικής των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων»

.(15/07/2016)   περισσότερα »

σελίδα facebook του Επιμελητηρίου! το κανάλι του Επιμελητηρίου!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕυτέρας 27 Ιουνίου και ώρα 7:30, θα συζητηθεί το φλέγον για την περιοχή μας, θέμα που αφορά την "Συνέχιση λειτουργίας του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικλης Ελλάδας". (24/06/2016)
Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» προγραμματίζει για την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου εκδήλωση προβληματισμού και γνώσης προσανατολισμένη στις έννοιες Ελπίδα, Φόβος, Διάψευση, Ευκαιρία. (16/02/2016)
ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (28/08/2015)
ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΕΩΝ - Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με έγγραφες και ενσφράγιστες προσφορές σε ενιαίο έντυπο προσφοράς και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος, της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού για την Δ.Ε. πρώην Δήμου Παραλίας, για τις ανάγκες της Δ/νσης Αρχιτεκτονικού Έργου-Η/Μ, δαπάνης 49.994,06 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, οικονομικού έτους 2016 (14/07/2016)
διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια νωπών κρεάτων και πουλερικών, προς κάλυψη ετήσιων αναγκών 117ΠΜ (05/04/2016)
περίληψη διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών σίτισης τετρακοσίων (400) προσφύγων-μεταναστών στην περιοχή της Μυρσίνης, Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης του Ν. Ηλείας, στο πλαίσιο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης. (05/04/2016)
LiveFeed: KEEE: e-BOSS
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα