
Επιχειρηματική πρωτοβουλία και συνεργασία με Κίνα
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχανικών Περιοχών Ελλάδος (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) και το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο του Jiningδιοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Πεκίνο πρωτεύουσα της Κίνας στις 6-9 Δεκεμβρίου 2017 με την επιμέλεια των εταιρειών iForce Επικοινωνίες ΑΕ και EurasianLinkInternational (Beijing) ConsultantCo. Αντίστοιχη κινέζικη αποστολή θα ακολουθήσει στην Αθήνα και Πάτρα την άνοιξη του 2018. Ο πρόεδρος της EurasianLinkκ. Σταύρος Νικολακόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου: «Πως να κάνετε Μπίζνες με την Κίνα» ήδη βρίσκετε στο Πεκίνο από τον Ιούνιο 2017 συμπληρώνοντας το εκατοστό του ταξίδι στην Κίνα προκειμένου να συνδράμει στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
Το συνέδριο και οι κλειστές συναντήσεις (b2b) είναι δωρεάν για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iforce.gr ή στο 6936-850951, 6936-850954.
Το κόστος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή είναι μόνον 1.500 ευρώ και συμπεριλαμβάνει όλα τα αεροπορικά εισιτήρια, φόρους, διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μεταβάσεις από και προς το Α/Δ και συμμετοχή σε B2BΦόρουμ. Τελική ημερομηνία αποπληρωμής (εισιτήρια κλπ) 10 Νοεμβρίου 2017.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με
Φωκίων Ζαΐμης
Γενικός Γραμματέας
Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.)
Έδρα Πάτρα, Αγίας Παρασκευής 1, 26331
Δ/νση Επικοινωνίας
Ακαδημίας 28, 106 73 Αθήνα
Τηλ.210-3392500, Φαξ.210-3392318
Κιν.: 6936-850951
info@inade.gr www.inade.gr