
Εργαστήριο με θέμα «Μέθοδοι Χρηματοδότησης και Αναζήτησης Πόρων από ομάδες και φορείς του Δημιουργικού Κλάδου που δεν έχουν εξασφαλισμένη Βιωσιμότητα».
Το Επιμελητήριο Αχαΐας στα πλαίσια του έργου NeTT – Network of Theatres for the valorization of Cultural and Natural Heritage to develop a Sustainable Tourism, (Δίκτυο Θεάτρων για την αξιοποίηση της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς για την ανάπτυξη ενός Αειφόρου Τουρισμού) που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα Interreg VI Ελλάδα – Ιταλία 2014 -2020, διοργανώνει Εργαστήριο με θέμα «Μέθοδοι Χρηματοδότησης και Αναζήτησης Πόρων από ομάδες και φορείς του Δημιουργικού Κλάδου που δεν έχουν εξασφαλισμένη Βιωσιμότητα».
Το σεμινάριο απευθύνεται σε θεατρικές ομάδες και σκηνές και σε συντελεστές αυτών (ηθοποιούς, ενδυματολόγους, εικαστικούς, σκηνοθέτες, σκηνογράφους, σπουδαστές κ.α.) καθώς επίσης και άλλες τέχνες του θεάματος όπως χορός και μουσική.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Αχαΐας στις 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 το απόγευμα.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν.