
Η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στο 2-ημερο Θεματικό Εργαστήριο με τίτλο «Από την κουζίνα μέχρι το τραπέζι – Μεσογειακή Φιλοξενία & Εστίαση» που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου 2015 στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα) στο πλαίσιο του έργου GrItCUZINE.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. σας προσκαλεί στο 2-ημερο Θεματικό Εργαστήριο με τίτλο «Από την κουζίνα μέχρι το τραπέζι – Μεσογειακή Φιλοξενία & Εστίαση» που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου 2015 στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα) στο πλαίσιο του έργου GrItCUZINE.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς.
Έναρξη εργασιών: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, ώρα 10.00 π.μ.
Δευτέρα 11/5/2015: Εισηγήσεις και ανοιχτή συζήτηση
Τρίτη 12/5/2015: Συνταγές, Menu & Τοπικοί Οίνοι: Γευστικοί Συνδυασμοί
Διοργάνωση: ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ
Πληροφορίες: +30 26920 24442, +30 26920 24443, achaiasa@otenet.gr
INVITATION
ACHAIA – DEVELOPMENT AGENCY S.A. invites you to a 2-day workshop titled “From the kitchen to the table – Mediterranean Hospitality & Gastronomy” regarding the project GrIt CUZINE. The workshop will be held on 11 and 12 of May 2015 in Byzantino Hotel Patras (Riga Feraiou Str. 106).
We would be honored if you can attend.
Opening: Monday, May 11 at 10.00 a.m.
Monday 11/5/2015: Presentations and open discussion
Tuesday 12/5/2015: Recipes, Menu & Local wines: tasty combinations
Organized by: ACHAIA – DEVELOPMENT AGENCY S.A.
Info: +30 26920 24442, +30 26920 24442, achaiasa@otenet.gr
___________________________________________________