
Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν την πρώτη συνάντηση των Fora των Επιμελητηρίων, των Πόλεων και των Πανεπιστημίων Αδριατικής-Ιονίου της πρωτοβουλίας Adrion (ADRION INITIATIVE).
Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν την πρώτη συνάντηση των Fora των Επιμελητηρίων, των Πόλεων και των Πανεπιστημίων Αδριατικής-Ιονίου της πρωτοβουλίας Adrion (ADRIONINITIATIVE).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2016, στο χώρο του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Ολυμπίας, ΣΠΑΠ στην Αρχαία Ολυμπία (στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων).
Σχετικά Αρχεία: