
Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην Έκθεση FOOD EXPO 16-18/3/2019 METROPOLITAN EXPO
Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην Έκθεση FOOD EXPO 16-18/3/2019 METROPOLITAN EXPO
Με 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και 5.000 σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μία ακόμη χρονιά συμμετέχει στην έκθεση FOODEXPO! Η FOOD EXPO 2019 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 3.500 σημαντικούς food traders από 74 διαφορετικές χώρες!
Το Επιμελητήριο Αχαΐας σας προσκαλεί στο κτίριο 1 (Hall 1), στα περίπτερα Β23-C20 καθώς και στα περίπτερα στο χώρο της ΟΙΝΟΤΕΛΕΙΑ κτίριο 1 (Hall 1), Α04-1, Α04-3, Α04-5, Β03-6, Β03-4, Β03-2, στα οποία θα προβάλλονται οι παρακάτω αχαϊκές εταιρείες, οι οποίες συμμετέχουν με το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
AFIMAR-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΑΜΠΑΣΥΝΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΕΑΧΑΙΚΗ, ΚΟΥΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ, ΤΖΟΥΔΑΣ – VANTANA, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ PATRAS DISTILLERY, ΛΟΥΞ, ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ- VINKO.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Νόρα Νικολοπούλου 2610 277 779 (εσωτ. 11)