
Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο Φόρουμ Επιμελητηρίων της Αδριατικής και Ιονίου
Αποστολή από το Επιμελητήριο Αχαΐας πρόκειται να συμμετάσχει στο Φόρουμ των Επιμελητηρίων της Αδριατικής και Ιονίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ανκόνα μεταξύ 13 και 15 Ιουνίου 2016.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι μέλος του Φόρουμ τα τελευταία 8 χρόνια και έχει την Προεδρία του τραπεζιού των μεταφορών.
Στο εν λόγω Φόρουμ πρόκειται να συζητηθούν θέματα στα πλαίσια των πυλώνων της Μακροπεριφέρειας της Αδριατικής και Ιονίου καθώς και να γίνουν προτάσεις οι οποίες στη συνέχεια αποτελούν τα νέα προγράμματα της Μακροπεριφέρειας.
ToΕπιμελητήριο Αχαίας θα συμμετάσχει στις εργασίες των μεταφορών, του τουρισμού και του περιβάλλοντος και έχει προετοιμαστεί για να κάνει συγκεκριμένη πρόταση στο τραπέζι των μεταφορών με σκοπό τη δημιουργία νέας γραμμής μεταφορών με κέντρο το λιμάνι των Πατρών.
Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση.