ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – Πόρτο Ρίο, την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 10.30
Το περιοδικό “Πατρινόραμα” και το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλούν στην ημερίδα “Τροφίμων και Ποτών” που θα διοργανωθεί στην Πάτρα, στο χώρο εκδηλώσεων – συνεδρίων του Ξενοδοχείου ‘Πόρτο Ρίο» την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 10.30 το πρωί.
Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του περιοδικού «Πατρινόραμα» με το ανωτέρω Τμήμα του Πανεπιστημίου και τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 21 Απριλίου
10.30 – 11.00 π.μ. Προσέλευση – Χαιρετισμοί
· Χαιρετισμός κ. Λευτέρης Αυγενάκης – Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
· Χαιρετισμός κ. Χρήστος Μπούρας – Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών
· Χαιρετισμός κ. Ανδρέας Φίλιας – Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας
ΟΜΙΛΙΕΣ
- Νικόλαος Ανδρίτσος – Επίκουρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: «Η ασφάλεια των τροφίμων υπό το πρίσμα του επίσημου ελέγχου τροφίμων»
- Όλγα Μαλισόβα, Επίκουρη Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: «Λειτουργικά Τρόφιμα, Διατροφή και Υγεία»
- Ιωάννης Καραμπάγιας, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: «Τροφημετρία: μια νέα προσέγγιση για την αυθεντικότητα και τον έλεγχο της νοθείας των τροφίμων»
- Πλάτωνας Μαρλαφέκας – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας: “Η Αγορά Τροφίμων και Ποτών – Η συνεισφορά στην Εθνική Οικονομία – Οι σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες”
- Παναγιώτης Αναστασόπουλος – Δ/νων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Πατρών: “Η διακίνηση Τροφίμων και Ποτών: Κανόνες και περιορισμοί. Το μέλλον του λιμανιού της Πάτρας ως κόμβος μεταφορών”.