
Δυναμική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαίας στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα FOODEXPO 2018 στην οποία έλαβε μέρος για τρίτη φορά μεταξύ 10 και 12 Μαρτίου 2018.
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αχαίας στην έκθεση FOODEXPO
Δυναμική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαίας στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα FOODEXPO 2018 στην οποία έλαβε μέρος για τρίτη φορά μεταξύ 10 και 12 Μαρτίου 2018.
Tο Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είχε περίπτερα τόσο στο χώρο των τροφίμων και υπηρεσιών όσο και στην κλαδική έκθεση του κρασιού ΟΙΝΟΤΕΛΕΙΑ.
___
Οι εταιρείες,
ACHAIAVALUES – ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ANΤ. “PATRAS DISTILLERY” – ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ
AFIMAR -ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ ΑΦΟΙ ΟΕ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΑΜΠΑΣΥΝΗ – ΜΕΛΙ
ΙΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ- ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΚΟΥΚΟΣ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ
ΚΡΑΣΙΑ ΛΟΥΚΑΤΟΥ Ν. ΑΦΟΙ ΟΕ – ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ
ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΑΕ ΚΡΑΣΙΑ
ΤΖΟΥΔΑΣ Γ. & Π. ΟΕ “VANTANA” – ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ
έλαβαν μέρος με το Επιμελητήριο Αχαίας και την ΠΔΕ.
___
Η κα Νόρα Νικολοπούλου η οποία εκπροσωπούσε το επιμελητήριο στην έκθεση συναντήθηκε με 16 σημαντικούς ξένους αγοραστές οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για προιόντα της Αχαίας για τα οποία τα μέλη του επιμελητηρίου θα ενημερωθούν προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας.
Την έκθεση επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος κος Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και άλλα στελέχη της Περιφέρειας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν αχαικά προιόντα σε ώρα γευσιγνωσίας και έγινε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων.