
Συνεχίζεται το πρόγραμμα «CULTURE & SHOPPING» του Επιμελητηρίου Αχαΐας για προσέλκυση τουριστών στην περιοχή μας.
Συνεχίζεται το πρόγραμμα Culture & Shopping υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας
· Θα παραχθούν 20.000 χάρτες σε 4 γλώσσες για συνεχή προώθησή τους:
Α) Σε 55 ξενοδοχεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής με ειδικό stand σε όλες τις reception ώστε να εξυπηρετούνται με χάρτη για τα αξιοθέατα και τις διαφημιζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης. Διάρκεια παραμονής έως Μάιο 2022.
B) Στους εκδρομείς των οργανωμένων – προγραμματισμένων εκδρομών από τους touroperators: TUI – MOUZENIDIS – AMBOTIS – TEZ με επισκέψεις στην Πάτρα ανά εβδομάδα. Μήνες υλοποίησης του προγράμματος Ιούλιος – Οκτώβριος
· Αλληλεπίδραση: Αξιοσημείωτο είναι ότι από τους tour operators που έχουν επιλέξει την Πάτρα, την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή ως τουριστικό προορισμό. Έτσι δημιουργείται μια σημαντική αλληλεπίδραση στην τοπική οικονομία. Ο τουρισμός που εξυπηρετείται ακόμα και με το πρόγραμμα “all inclusive”, καταναλώνει προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις δημιουργώντας έτσι μία αύξηση της κατανάλωσης και της ενεργούς ζήτησης της τοπικής οικονομίας.
· Για μια ακόμη φορά η αγορά της Πάτρας για το διάστημα από Ιούλιο έως Οκτώβριο δέχεται τις επισκέψεις των τουριστών μέσα από τη δράση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.