
Ενημερωτική Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αχαΐας για τη Δράση «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»
Το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με τη ΔΕΠ (Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της νέας δράσης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», με τίτλο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Αγίου Ανδρέου 89-91, 2ος όροφος, Πάτρα).
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η αναλυτική ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και στήριξης που προσφέρει η δράση «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», η οποία απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα προς την ίδρυση και ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι βασικές παράμετροι της δράσης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες, δίνοντας τη δυνατότητα για απαντήσεις σε ερωτήματα και διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής προτάσεων και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ η αίθουσα είναι πλήρως προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, παρέχοντας στα μέλη του και στους νέους επιχειρηματίες έγκυρη ενημέρωση για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρονται μέσα από τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.



