
2ο MEAT PLACE TOUR 2016 / 2ος σταθμός Πάτρα – Θέμα «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση»
2ο MEAT PLACE TOUR 2016 / 2ος σταθμόςΠάτρα
Θέμα
«Ελληνική αγορά κρέατος.
Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση»
Η δεύτερη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα
Επιμελητήριο Αχαΐας
(Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα)
Ώρα προσέλευσης: 10.00 π.μ.
Το περιοδικό της αγοράς κρέατος MEAT PLACE από το 2010 που εκδόθηκε πάντοτε στηρίζει έμπρακτα τον επαγγελματία κρεοπώλη, τον παραγωγό, τον κτηνοτρόφο και γενικότερα όλους τους ανθρώπους που εργάζονται γύρω από συναφείς τομείς του κρέατος και των προϊόντων του.
Το 2013 το περιοδικό και μια δυνατή ομάδα συνεργατών του, ένωσαν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους, διοργάνωσαν μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων, το 1ο MEAT PLACE TOUR και επισκέφτηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος (Ξάνθη, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη, Λάρισα, Ιωάννινα και Ηράκλειο).
Οι ημερίδες αυτές απευθύνονταν στα κρεοπωλεία, στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, στις βιοτεχνίες, στις βιομηχανίες, στους παραγωγούς και στους κτηνοτρόφους. Σημείωσαν τεράστια επιτυχία και είχαν την πλήρη αποδοχή των επαγγελματιών που έσπευσαν να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα που διέπουν τον κλάδο τους.
Έτσι η ομάδα του περιοδικού και όλο το επιτελείο της o.mind creatives, εκδότριας εταιρείας, αποφάσισαν να βρεθούν και πάλι στο πλευρό των επαγγελματιών, να τους συναντήσουν από κοντά στον τόπο τους και μέσω νέων ενημερωτικών ημερίδων να τους παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στο επάγγελμά τους.
Δεύτερος σταθμός θα είναι η Πάτρα και η δεύτερη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα). Ώρα προσέλευσης: 10.00 π.μ.
Δωρεάν συμμετοχή
Η παρακολούθηση των ενημερωτικών ημερίδων είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου.
Ομιλητές της ημερίδας είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του κρέατος και της επεξεργασίας του, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ και της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.
Η ημερίδα διοργανώνεται από την o.mindcreatives με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».