
22η Διεθνής Έκθεση Θαλασσινών τροφίμων & Τεχνολογίας – The 22nd Japan International Seafood & Technology Expo (Τόκυο,30/9-2/10/2020)
Η 22η Διεθνής Έκθεση Θαλασσινών τροφίμων & Τεχνολογίας – The 22nd Japan
International Seafood & Technology Expo (Τόκυο,30/9-2/10/2020)
Σχετ: Έγγραφο Γραφείου ΟΕΥ Τόκυο με Α.Π.Φ.310/21/ΑΣ 728/20-8-2020
Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε, σύμφωνα με ενημέρωσή μας από το
Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Τόκυο, ότι το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου
έως 2 Οκτωβρίου τ.έ, θα λάβει χώρα στο Τόκυο η “22η Διεθνής Έκθεση Ιχθυηρών Προϊόντων και
Τεχνολογιών” (The 22nd Japan International Seafood & Technology Expo).
Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, φέτος, λόγω της πανδημίας COVID 19, οι ξένες
επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση είτε αποστέλλοντας εκθέματα στους
διοργανωτές, είτε διαδικτυακά.
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν περισσότερες
πληροφορίες για την έκθεση από τον ιστότοπο https :// seafood – show . com / japan ή μετά από
επικοινωνία με τους διοργανωτές: Japan International Seafood & Technology Expo Management
Office/Exhibition Technologies, Inc, τηλ: 81-3-5775-2855, email: sf @ exhibitiontech . com