
To Επιμελητήριο Αχαΐας έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση SIAL, στο Παρίσι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών με περισσότερους από 6000 εκθέτες και 150,000 επισκέπτες από 105 χώρες.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΑΛ
To Επιμελητήριο Αχαΐας έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση SIAL, στο Παρίσι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών με περισσότερους από 6000 εκθέτες και 150,000 επισκέπτες από 105 χώρες.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΑΛ
To Επιμελητήριο Αχαΐας έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση SIAL, στο Παρίσι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών με περισσότερους από 6000 εκθέτες και 150,000 επισκέπτες από 105 χώρες.
Το Επιμελητήριο συμμετείχε με ενιαίο περίπτερο με τις ακόλουθες εξαγωγικές εταιρείες:
1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (λάδι, ξύδι, βαλσαμικό ξύδι, πετιμέζι, οίνος)
2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΛΑΔΙ DYMIS ACHAIAS) (λάδι)
3. ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΙΛΑΒΑΣ ΑΒΕΕ (οινοπνευματώδη ποτά)
4. ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε. (ζαχαρώδη προϊόντα)
5. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕΒΕ ( ελιές, άλευρα, ζάχαρη, ρύζι)
6. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ Α.Σ.Ε. (σταφίδα)
Συμμετείχαν επίσης με δικά τους περίπτερα οι εταιρείες ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ Ε.Π.Ε.(παγωμένα τρόφιμα), Γ.ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε (κατεψυγμένα προϊόντα), ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒ.Ε.Ε.(αναψυκτικά, χυμοί), ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΕ (αγροτικά προϊόντα).
Στην έκθεση υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προιόντα τα οποία έχουν επιτύχει τα τελευταία χρόνια μεγάλη βελτίωση στην ποιότητά τους και αναβάθμιση της συσκευασίας τους.
Νόρα Νικολοπούλου, Προϊσταμένη γραφείου Τεκμηρίωσης-Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου Αχαίας, 2610 277 779 (11).